Urban Decay Moondust fixar festfin blick

urban decay moondust

Urban Decay Moondust är utan tvekan en av säsongens absolut finaste paletter. Jag kan tänka mig att snyggingen kommer att återfinnas på en hel del av årets önskelistor och under rätt så många granar.

Utsidan är gnistrande svart och redan här får man en föraning om skuggornas effekt. Paletten är väl tilltagen men ganska lätt och har en stor spegel i locket. Det medföljer ingen pensel och den är lika bra det. De åtta skuggorna kommer i otroligt fina färger som är alldeles galet pigmentrika och packade med det vackraste ljusreflekterande glitter man kan tänka sig. Konsistensen är krämig och mycket lättjobbad. Med bredden av juvelnyanser finns det gott om alternativ till sminkningar i alla regnbågens färger.

Det hade varit enkelt för mig att slå fast att den här paletten passar till fest. (Jag menar, det ser ni ju!) Men jag tycker att den är väldigt härlig vid alla möjliga tillfällen när tillvaron känns på tok för oglammig. Ta en vanlig vardagsmakeup med en oridnär sotning i beigebrunt och lägg till en smula av koppriga Element. Gröna ögon får en sällan skådad lyskraft med lilafärgade Magnetic. Och visst kan gråsvarta Grantite läggas som en bred eyeliner. Till fesligare tillfällen känns paletten lika självklar som en LBD – det blir snyggt hur man än gör.

Urban Decay Moondust appliceras enklast på välprimat underlag med fingertoppen. Alternativ med en fuktad, kompakt pensel. Då stannar den förvånansvärt bra på ögonlocket. Och skulle ett par glitterflagor falla ner på kinden tycker jag inte att det är hela världen vare sig det är tråktisdag eller partylördag.

Mer glitter åt folket!

Urban Decay Moondust finns  HÄR.

urban decay moondust makeup on my mind
Ni ser trycket i färgerna va?!! Sveriges kanske sämsta swatchare har här använt

fingertoppen och applicerat på naken hud.