Vad är väl höstglåm när det finns skönhetsnyheter?

Måndag förmiddag och utanför mitt fönster virvlar höstlöven omkring medan regnet öser ner. Gårdagens ljuvliga indiansommardag känns väldigt långt borta.

Den här veckan bjuder jag på flera inlägg med hösttema – sprejer som håller frippan på plats, rouge som piggar upp bleka kinder, en ny vad var det jag sa, lite apoteksbeauty och fenomenala inpackningar. Men vi börjar som vi brukar med en kik på veckans skönhetsnyheter ur Aftonbladet Söndag.

skönhetsnyheter

Lyxdroppar
Diamanter från anrika juvelerarbutiken Tiffanys & Co står onekligen på många önskelistor, men så är det ju det där med prislappen. Lika lyxig men mer överkomlig är varumärkets nya doft Tiffany & Co EdP med noter av pudrig iris på en bas av patchouli och mysk som ger den ett både feminint och sexigt anslag.

Rätt rufs
Vägen till en medvetet slarvig frisyr går via stylingprodukter som ger håret rätt uttryck utan att det blir stelt och orörligt. Låter det svårt? Det är det inte! Testa Bedroom hair från Kevin Murphy, en flexibel sprej som ger lätt stadga, rufsig textur och fluffig volym så att håret får den där perfekta operfekta känslan.

Raring!
Den lilla smidiga, färgglada rengöringsborsten Luna play från Foreo hade egentligen allt, förutom att den inte var uppladdningsbar. Nu kommer Luna play plus en batteridriven och något större variant som städar bort smink och smuts på samma skonsamma, effektiva vis som får huden att kännas riktigt ren utan att bli irriterad.

Lysterlycka
Aurora glow kit från Anastasia är en palett med highlighters för ansikte, ögon och dekolletage i sex nyanser som reflekterar ljuset med metallisk lyster. De finmalda pudren är pigmentrika och mycket lätta att applicera både vardagligt skirt och med festfin intensitet.

skönhetsnyheter the body shop

Skrubbar stråna
Fuji green tea hair scrub från The Body Shop är ett exfolierande schampo med saltkristaller som polerar bort smuts och stylingrester som gör håret matt. Tillskott av mentol fräschar upp hårbotten medan honung dämpar irritationer. Varva hårskrubben med vanligt schampo och komplettera med balsam för bästa resultat.

Jahapp, det var veckans skönhetsnyheter. Är det någon av dem du är lite extra intresserad av, eller har du siktet inställt på något helt annat?