Vad jag har i makeupbagen just nu.

Vi kikar vad jag har i makeupbagen just nu!

vad jag har i makeupbagen just nu

Maybelline The eraser eye
OMG! Den här concealern är verkligen så bra som alla säger. Jag duttar med svampen på hakan, nosen och under ögonen. Låter den smälta lite. Och suddar in den i huden med ringfingret. Perfekt resultat varje damn gång, hållbart dessutom. Kan skriva hel recension om den här guldklimpen om ni vill?

Penslar 239 från Mac Cosmetics och 39 från Face Stockholm
Om man inte vill behöver man inte fler penslar än 239:an, den duger till allt och bra blir det. Jag använder den till att lägga ljus skugga över hela ögonlocket. 39:an sen är lagom mjuk och perfekt formad för min globlinje. Närmaste bruna skugga brukar få tjänstgöra där till vardags.

Depend Eyebrow pencil
Har redan skrivit om den HÄR topppenpennan förut. Den här är i Soft brown, men jag gillade den i Taupe bättre men den är slut så då får den här duga.

Glominerals glocream blush i nyansen Guava
Otroligt fint krämrouge som fixar rara rosor på glåmiga kinder. Har för övrigt just det rouget på bloggheadern. Syns iofs inte but anyhows…

rms beauty Living luminizer
Highlightern man inte kan leva utan.

Pür Fully charged mascara
Till skillnad från alla de andra produkterna som ligger i min makeupbag för att de är säkra pålitliga kort gör den här mascaran, liksom alla andra mascaror, ett gästspel. Den här testar jag nämligen just nu och recension är på G.

bareMinerals 5 in1 eyeshadow
OMG! Den här krämskuggan har jag använt varje dag de senaste månaderna. Jag ÄLSKAR den för den är lättanvänd, ger perfekt resultat varje gång, sitter den ska, snyggofierar (nytt ord!) och så pratar den kinesiska också. Nääää, där överdrev jag lite, men det är faktsikt lite av ett underverk i ögonskuggetappning. Mer om den i separat recension.

Det är vad jag har i makeupbagen just nu. Hur ser det ut i din?