Veckans budget – Frizz ease forever smooth från John Frieda

IMG_3126_resize

 

På samma sätt som jag alltid är på jakt efter GLOW så spanar jag alltid efter hårprodukter som tämjer FRISS.
För guuu vad jag hatar torrknastret, färglösheten och småhåren som spretar som antenner när allt jag önskar är ett spikrakt, superblankt hår.

Alltså kastade jag mig över John Friedas serie Frizz ease forever smooth med väldigt höga förväntningar. Frizz ease forever smooth är tre nya produkter i serien Frizz ease som lanserades redan 1988. Om jag fattat saken rätt jobbar de här tre nyheterna inte bara på att bota frisset utan också på FOREVER.

Enligt pressreleasen är det mirakelkomplexet Frizz immunity som penetrerar stråna och binder proteiner så att håret inte sörplar i sig fukt och blir frissigt. Fukt i luften är ju som ni vet frissets främsta medhjälpare!

Nu till produkterna:

Frizz ease forever smooth shampoo
Bra tub med ganska lättflytande schampo så här är det lätt att ta för mycket, men samtidigt är schampot rätt odrygt så det krävs en del för att få håret rent. Doftar fräscht. Innehåller inga silikoner, om du försöker undvika det.

Frizz ease forever smooth conditioner
Bra tub, lättflytande och ganska odrygt balsam med fräsch doft. Reder ut håret så att det blir lättkammat. Innehåller inga silikoner, om du försöker undvika det.

Frizz ease forever smooth anti-frizz primer
Liten oansenlig flaska som innehåller ren magi! Smidig flaska, lätt doft.  Jag tar ett par pump i mitt tjocka, grova hår och det blir lättare att tämja, frisset reduceras till ett minimum (klarar även utmaningen 10 timmar i en simhall.) Och håret blir mjukt! Och glansigt! Och nästan lite som när man varit hos frissan och toppat och färgat.

Serien Frizz ease forever smooth är faktiskt toppen och helt klart veckans budget och veckans fynd! Produkterna är lite odryga, men priset är okej 99/styck för schampo och balsam, 129 kronor för primer. Jag upplever att Frizz ease forever smooth inte bara tämjer frisset tilfälligt utan att effekten kvarstår till jag tvättar håret nästa gång och det kan vara 4-5 dagar senare. Bra va?