Venus snap razor från Gillette – vilket genidrag

Venus snap razor är ett så smart påfund att jag tänker att utvecklaren på Gillette måste ha gått genom Department of Development medan de andra hyvelmakarna reste sig från sina stolar och applåderade, först sakta sen allt intensivare. Utvecklaren skulle ha gått genom korridoren, upplyst som av ett inre ljus, i slutet chefen som  erbjöd en sällsynt high five, sparad till de utvecklare som verkligen tänkt till.

Det där vet jag inget om egentligen… Men det skulle kunna vara så! För Venus snap razor är helt enkelt ohyggligt smart.

Venus snap razor är en liten rakhyvel som kommer i ett litet praktiask plastetui. Liten är just det som är specielt med den här rakhyveln. Skaftet är nämligen väldigt kort! Inte så kort att den inte fungerar men så kort att den lätt får åka med i necessären.

Funkar det då att raka sig? Om det gör! Det funkar så bra! Jag aka skärsårsexperten lyckas aldrig skära mig med Venus snap razor. Inte på skenbenen, inte på anklarna. Och eftersom Gillettes alla andra blad passar är det en lätt sak att hålla dem sylvassa. Att raka armhålorna tycker jag är knepigt, mina är liksom djupa hålor där det kan gömma sig en liten snårskog. Med den här lilla hyveln är det lättare än med en vanlig hyvel att få plats där inne och avlägsna även de envisaste lockarna.

Något som är mindre bra? Nej. Jag kan faktiskt inte komma på någonting.

Venus snap razor hittar du   HÄR.

venus snap razor gillette rakyvel kvinnor