Verktygsvecka: Vassast i världen

Rubis

Att tala om favoritverktyg utan att nämna min pincett det vore helgalet!
För är det något jag sätter enormt värde på så är det den här raringen från Rubis.

Pincetten från Rubis är handgjord av schweitziskt kirurgstål. Du hittar den HÄR.

Varför är den så bra?
Jo för att den är så outsägligt vass! Den ligger fint i handen och längst fram är stålet väldigt tunt och därför kommer man åt överallt. Det finns inte ett ögonbrynsfjun som är för litet för den här pincetten, inte en sticka, inte ett fästingben.

Min pincett är ett pressex som jag har fått för länge sedan. Om någon i familjen skulle slarva bort den skulle jag omedelbart införskaffa en ny. Om du tycker att 275 spänn låter hutlöst för en pincett kan jag bara säga att jag skulle gladeligen betala minst det dubbla – så bra är den!

(Har du barn som ofta får stickor, är Rubispincetten ännu mer ovärderlig!)