Verso Hand serum with Retinol 8

Verso Hand serum with Retinol 8 lanserades i höstas.
Min första tanke, när jag fiskade upp den ur pressutskicket, var att det här var minsann en liten rackare.
Men liksom allt att jag testat från Vesro är den helt fantastisk!

 

verso Hand serum with Retinol 8

Vad: Hand serum with Retinol 8 från Verso, handkräm.
Förpackningen: Vit mjuk plasttub som endast innehåller 30 ml. Hinner den verkligen ge resultat innan den är slut, är den självklara frågan. Svaret är att resultatet märks redan efter att 1/5 av tuben är konsumerad, sen blir det bara bättre och bättre.
Innehåll: Retinol 8 som är ett A-vitaminkomplex med antiage-verkan. Samt godsaker som niacinamide, glycerin, sheasmör, bivax.
Konsistens: Tjock.
Doft: Mysko. Svårt att sätta fingret på exakt vad det doftar, men jag får associationer till doften av en kopieringsapparat som går för högtryck. Doften försvinner hur som helst efter en stund.
Mängd: En mycket liten klick räcker långt.
Absorbtion: Okej. Det gör inget att den tar en liten stund innan den går in, det här är en kräm som bör användas på natten och då gör det inget om händerna känns lite kladdiga en stund.
Effekt: På kort sikt blir händerna mjuka och fria från den hemska nariga känslan som så lätt uppstår i december. På lite längre sikt blir huden på händerna slätare och jämnare medan missfärgningar successivt försvinner. Jag brukar inte ta före och efterbilder innan jag testar en produkt, men den här gången önskar jag att jag hade gjort det för resultatet är så tydligt.
Betyg: 4,5/5.
Var:   HÄR.