Vichy Pureté Thermale 3 in 1 gör inte helt rent

Vichy Pureté Thermale 3 in 1 är sist ut i raden av micellära rengöringar som jag testat de senaste åren. I en klass för sig står Bioderma   HÄR,  men den  HÄR från By Terry är också en storfavorit. Det som skiljer dem från mitt senaste testobjekt är framförallt effektiviteten.

Vichy Pureté Thermale 3 in 1

Vad: Vichy Pureté Thermale 3 in 1, ett miceelärt rengöringsvatten som löser upp smuts, sebum och smink.
Förpackningen: Platsflaska med snäppkork. Lätt att dosera.
Innehållet: Vatten, hexylen glykol, glycerin, panthenol och parfym bl a. Parfymen är ett oväntat inslag, den här typen av rengöringar innehåller mycket sällan parfym och behöver definitivt inte göra det.
Doft: Mycket mild, på gränsen till obefintlig, och fräsch,
Användning: En skvätt på en bomullsrondell som sveps över ansiktet. Man kan göra det före vanlig rengöring, efter vanlig rengöring eller som enda rengöring.
Resultat: Ett lindrigt rent ansikte. Dessvärre. Vichy Pureté Thermale 3 in 1 är varken bra på att lösa upp foundation, mascara eller läppstift. Inte heller ett osminkat ansikte blir riktigt rent med den här lösningen. Av de tre utlovade engenskaperna 1.rengöringsvatten, 2. lugnande toner och 3. ögonmakeup remover tycker jag inte den prickar in något rätt.
Pris: 119 kr
Betyg: 2,5
Var:  HÄR

Eftersom flarran nu är slut har jag börjat testa ett nytt rengöringsvatten som verkar VÄLDIGT lovande. Mer om det framöver. Imorgon öppnar vi de första luckorna i adventskalendrarna, don’t miss hörni!