Vinnare – Transderma M och R

vinnare-tävling-transderma-makeup-on-my-mind

Tävlingen där vinsten bestod av två lyxserum från Transderma, Transderma M och R, är avslutad. Det gällde att besvara frågan: Vilket är ditt bästa hudvårdstips på hösten efter sommarens påfrestningar?

Det kom in mängder med fantastiska tips och en drös med härliga produkttips för alla smaker.
Jag önskar verkligen att jag kunde belöna er allihop för ert engagemang!
Men nu går ju inte det så jag var tvungen att utse en vinnare. Bland tipsen så vad det ett som stack ut lite extra; både för att det var så charmigt och för att det är ett tips som passar alla även de med den minimalaste beautybudgeten.

Vinnare av Transderma M och är R är Jessica Sundberg som skriver:
”Jag boostar ansiktet (och även kroppen ibland) med en face mist. Verkar både uppiggande och tillför fukt – TOPPEN!”

Grattis Jessica! Hör av dig till mig på anna.wahlberg@aftonbladet.se med din adress så kommer vinsten snart på posten.