Youtube – Veckans favoriter (tre korta)

Hörni, det är fredag! Och därmed min favoritdag. Jag ska till studion för att plåta och jag ska skriva klart ett jobb. Sen är det nästa vecka som ska planeras.
Känns som det blir en toppendag faktiskt!

Och eftersom det är fredag så kör vi Youtube-klipp. Den här veckan blir det hela tre stycken! Föredömligt korta. Fantastiskt bra. Enjoy:

Makeupgeniet Lisa Eldridge gör en snabb, basic vardagslook. Det tar bra fem minuter och hon stressar inte. Ändå hinner hon med en snygg bas, markerade ögon, fiff på bryn och kinder och läppar som inkluderar både penna och krita.
Jag gillar att hon använder makeup och penslar från en rad märken och att alla är tydligt utmärkta.

Snygga enkla uppsättningar kan man inte få för många av. Eller kan man? Här visar The Small Things Blog en snabb och enkel låg knut som ser väldigt elegant ut.
Det jag gillar extra mycket med det här klippet är hur hon får sitt hår att se både långt och tjockt ut fast det inte alls är så. Smart!

Jag gillar att måla naglarna. Men oftast inträffar små olyckor under lackandets gång och det blir sällan så flådigt som jag vill ha det. Istället för att öva, som ju borde vara det naturliga, tittar jag på mängder av klipp på temat ”lacka perfekt”. Som om att det skulle göra mig stadigare på handen. Eller i mindre behova av att gå på toa precis när sista lagret landat på nageln. Anyway, det här klippet av Cutepolish är väldigt bra. Och visst blir man sugen på att göra en bra fredag ännu bättre med nylackade klor?!!

Om det är någon av er som undrar om det blir några inlägg i helgen så vill jag bara säga att YES, det blir det!